Wie zijn wij

Wij zijn Burg Bouw: de specialist voor al uw bouwgerelateerde zaken!

Van complete renovatie tot uitbouw in houtskeletbouw (HSB) of nieuwe keuken; voor al uw bouwgerelateerde zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring op bouwkundig gebied en hebben door de jaren heen gewerkt voor talloze particulieren en bedrijven. Kwaliteit, vakmanschap, korte lijnen, creatieve én betaalbare oplossingen en strakke planningen; daar staan wij voor! Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner in de bouw die u volledig ontzorgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk onze recente projecten.

Kennis, kwaliteit en creativiteit vindt u bij Burg Bouw

Met ruim 45 jaar ervaring op de werkvloer kunnen we stellen dat wij een echte bouwspecialist zijn. Wij weten inmiddels welke leveranciers en relaties we aan moeten spreken voor bouwmaterialen van hoge kwaliteit. We weten welke mogelijkheden we u binnen uw budget kunnen bieden. We weten wat we juist wel én niet moeten adviseren en presteren het keer op keer om onze opdrachtgevers aangenaam te verrassen. Kortom; wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een kwalitatief én prachtig eindresultaat.

De diensten van Burg Bouw

Voor alle bouwgerelateerde zaken bent u bij Burg Bouw aan het juiste adres. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Nieuwbouw: Veelal worden wij door particuliere opdrachtgevers na een bezoek aan de architect benaderd om complete nieuwbouwwoningen te bouwen. Wij kunnen u compleet ontzorgen tijdens het bouwproces: van kelder tot en met complete geplaatste badkamer. Op basis van de tekening, uw wensen en budget gaan we aan de slag. Wij zijn in staat om creatieve én betaalbare bouwkundige oplossingen te bedenken. Zo is uw droomhuis eenvoudig dichterbij dan u denkt. Op zoek naar een partij die u compleet ontzorgt tijdens de bouw van uw woning? Neem contact met ons op.
  • Renovatie: van complete woningrenovatie tot kantoorpanden. Burg Bouw heeft ruime ervaring met het renoveren van woningen en kantoorpanden. Van kelder tot zolder en van receptie tot postkamer. Wij renoveren uw pand zoals u dat wil.
  • Utiliteitsbouw: utiliteitsbouw betreft alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Burg Bouw heeft ruime ervaring met het bouwen én renoveren van fabrieken, kantoren, scholen en magazijnen.
  • Uitbouwen / dakopbouwen: waar men vroeger koos voor een nieuwe woning is het uitbouwen en plaatsen van dakopbouw tegenwoordig steeds populairder. Een uitbouw aan uw keuken, een moderne serre of erker of een uitbouw op uw garage behoren onder andere tot de mogelijkheden. Particulieren en woningbouwcoöperaties zijn bij ons aan het juiste adres. Wij werken zowel aan kleinere als grote projecten. In het verleden hebben we zelfs 500 dakopbouwen in één wijk geplaatst.
  • Keuken en badkamer renovatie: een nieuwe keuken of badkamer zorgt ervoor dat u zich weer helemaal thuis voelt in uw eigen huis. Ook hierin kunnen wij u volledig ontzorgen. Heeft u een idee? Wij nemen de zorgen rondom een nieuwe keuken of badkamer compleet uit handen. Wij maken een ontwerp, bestellen kwalitatief hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles netjes én degelijk geplaatst wordt. Ook voor het onderhoud in uw keuken of badkamer kunt u bij ons terecht.
  • Houtskeletbouw (HBS): Houtskeletbouw is een relatief goedkope bouwmethode die vandaag de dag veel voorkomt. HBS is goedkoper dan logbouw en heeft een subtielere uitstraling. Bij Houtskeletbouw wordt gebruik gemaakt van prefab wanden. Prefab wanden worden in onze timmerwerkplaats gemaakt en worden vervolgens in zijn geheel naar de bouwplaats getransporteerd. Houtskeletbouw heeft meerdere voordelen; het is relatief goedkoop, heeft een subtiele en moderne uitstraling én het bouwproces duurt vele malen korter dan bij logbouw.
  • Kleine bouwprojecten: een complete schuur óf uw gevel opnieuw bekleden. Geen klus is te klein óf te groot voor Burg Bouw. Onze medewerkers hebben ruim 45 jaar ervaring met allerlei bouwzaken. Indien wij een bepaald bouwspecialismen niet in huis hebben schakelen we een van onze relaties in. Sinds de oprichting werkt Burg Bouw al met een aantal vaste ondernemers, zoals; schilders, tegelzetters, elektriciens, loodgieters en stukadoors. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Óók voor de kleinere bouwprojecten.

Kortom; bent u op zoek naar een goede bouwpartner met ervaring én oog voor kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wat uw bouwvraag ook is, wij hebben het antwoord voor u! Neem contact op voor de mogelijkheden.