Nieuwbouw

Een betrouwbare én deskundige partner op het gebied van nieuwbouw!

Gaat u een nieuwbouwwoning bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een creatieve bouwspecialist met meer dan 45 jaar ervaring en hebben door de jaren heen gewerkt voor talloze particulieren en bedrijven. Wilt u profiteren van onze kennis en bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u volledig kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op!

Bent u op zoek naar uw droomhuis?

We horen het geregeld… “We kunnen ons droomhuis niet vinden en daarom willen we zelf een huis bouwen!”. Een nieuwbouwwoning bouwen is fantastisch maar vereist veel tijd, kennis én ervaring. Staat u op het punt om een nieuwbouwwoning te bouwen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel dan Burg Bouw in. Wij bedenken creatieve en betaalbare oplossingen met uw wensen als uitgangspunt. Zo kunnen we alle zorg rondom het nieuwbouwproject uit handen nemen. U kunt ons natuurlijk ook enkel inschakelen voor de uitvoerende fase.

Nieuwbouw met een goed gevoel

Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en een goede samenwerking. Een bouwproces duurt vaak een langere periode en daarom vinden wij het belangrijk dat er een klik is. Jaarlijks doet Bouwend Nederland  een onderzoek naar de tevredenheid over bouwbedrijven onder consumenten. Dit jaar zijn wij maar liefst beoordeeld met een 8,5. Goed samenwerken en vertrouwen zit dus wel goed bij Burg Bouw.
Staat u op het punt om een nieuwbouwwoning te bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundig partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!