Utiliteitsbouw

Wat is utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Bent u op zoek naar een aannemer voor een fabriek, kantoor, school, opslagruimte, winkel of garage? Dan bent u bij Burg Bouw aan het juiste adres. In de utiliteitsbouw hebben wij onze sporen verdiend; wij hebben de afgelopen jaren vele grote en kleine projecten gerealiseerd.

Vele tevreden klanten gingen u voor!

In nauw overleg met verschillende opdrachtgevers hebben wij de afgelopen jaren meerdere projecten gerealiseerd. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Verschillende bedrijfspanden gebouwd en onderhoud uitgevoerd voor Chubb Lips Nederland en GTI.
  • Distributiecentrum naar een pijpenfabriek omgebouwd voor Leemberg Pijpleidingen en apparatenbouw B.V.
  • Nieuwbouw Koninklijke van der Wees Transport Groep, ’s-Gravendeelsedijk. Recent het kantoor van Netwerk.
  • Verder zijn er talloze grotere en kleinere projecten gerealiseerd, variërend van het plaatsen van systeemwanden en/of plafonds tot het compleet herindelen en opfrissen van een bestaande kantoorruimte. Uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever.
  • Project in Dordrecht: diverse werkzaamheden kantoor- en bedrijfshallen van Koninklijke Van Der Wees Transport Groep aan de ’s-Gravendeelsedijk.
  • De renovatie van een kantoorpand aan de Veersedijk te Hendrik Ido Ambacht V2N accountants. en een bedrijfspand aan de Maxwellstraat te Dordrecht.

Een bedrijfspand geheel naar uw wens

Wij hebben al vele succesvolle utiliteitsbouwprojecten op onze naam staan. Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen en bent u op zoek naar een goede aannemer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem voor geheel vrijblijvend advies en de mogelijkheden contact met ons op.

 

Utiliteitsbouw_001 Utiliteitsbouw_002

Utiliteitsbouw_004 Utiliteitsbouw_003