Recente projecten

Recente bouwprojecten van Burg Bouw

Op deze pagina vindt u een greep uit onze recente bouwprojecten. Wij zijn dé bouwspecialist in Dordrecht en omgeving. U kunt bij ons terecht voor allerhande bouwprojecten. Nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, uitbouw, dakopbouw, keuken- en badkamerrenovatie, houtskeletbouw en kleine bouwprojecten behoren tot onze werkzaamheden. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf, aannemer of klusbedrijf in Dordrecht? Bij Burg Bouw bent u aan het juiste adres!

Wat kunt u van Burg Bouw in Dordrecht verwachten?

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring met bouwprojecten en mogen ons met recht een bouwspecialist noemen. Benieuwd waar de kracht van Burg Bouw Dordrecht ligt? Dat leggen wij u graag uit!

  • Kwaliteit: als bouwbedrijf, aannemer en klusbedrijf is kwaliteit altijd het uitgangspunt. De kwaliteit van bijvoorbeeld bouwmaterialen, keukens en badkamers. Wanneer u door Burg Bouw uw keuken of badkamer laat renoveren, maken wij alleen gebruik van de allerbeste materialen. Zo kunnen wij u garanderen dat u lang kunt profiteren van uw nieuwe keuken of badkamer!
  • Vakmanschap: vakmanschap zit hem in de details. Met meer dan 45 jaar ervaring kunnen wij u vertellen wat wel en niet handig is. Onze ervaring stelt ons in staat om creatieve én kwalitatieve oplossingen voor u te bedenken en uit te voeren. Deze oplossingen sluiten aan op uw wensen en passen bij uw portemonnee. Over de kosten en kwaliteit hoeft u zich bij Burg Bouw geen zorgen te maken!
  • Korte lijnen: wij weten als geen ander dat het belangrijk is om goed te communiceren met een opdrachtgever. Burg Bouw Dordrecht communiceert via korte lijnen met opdrachtgevers én vaklui. Wij schakelen snel; met u maar ook met onze tegelzetter, stukadoor, schilder, elektricien en loodgieter. Burg Bouw werkt al jaren samen met een selectief gezelschap onderaannemers en kan snel kwaliteit leveren.
  • Strakke planningen: een bouw, verbouwing of renovatie levert vaak stress op bij opdrachtgevers. Door strak te plannen en goed te communiceren met alle betrokkenen ontnemen wij u deze stress. Wij stemmen de bezoekjes van alle onderaannemers op elkaar af zodat u zo kort mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Wilt u volledig ontzorgd worden? Ook dat kan! Zo hebben wij onlangs een kantoorpand gerenoveerd waarbij de medewerkers na de renovatie weer konden plaatsnemen aan hun eigen bureaus zonder dat er één blaadje verschoven was.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze recente bouwprojecten.

Door Erwin van Heusden: In mei 2015 heb ik de voormalige bibliotheek van Du
Een zelfstandig “Appartement VEEN” in een bestaande woning bouw
STIGAS zet zich in voor veilig en gezond werken in de agrarische sector. Om
Door middel van de bouw van een dakkapel is deze badkamer gerealiseerd. Een
Door Mark Gouma en Tessa van de Graaf: Na een lange tijd op zoek te zijn ge
Volledig aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Zowel aan de binnen-
In 2012 volledige aan de buitenzijde gerenoveerd. Oorspronkelijk waren dit
Na een volledige restyling van dit kantoorgebouw  aan binnen- en buitenzij