Dakopbouw

Een dakopbouw geheel naar uw wensen

Nog niet zo lang geleden was verhuizen de trend, tegenwoordig kiezen meer mensen voor een verbouwing, aanbouw of dakopbouw. Met ruim 45 jaar ervaring kunnen wij stellen dat wij specialist zijn op het gebied van dakopbouwen. Tussen 2001 en 2005 hebben we ruim 500 dakopbouwen geplaatst In Dordrecht. Groot, klein, op de eerste óf tweede verdieping; wat uw wens op het gebied van een opbouw ook is… Burg Bouw verwezenlijkt uw wens!

Waar kan een dakopbouw op geplaatst worden?

Een dakopbouw kan op verschillende ‘ondergronden’ geplaatst worden. Een aantal voorbeelden is:

  • Op een plat dak. Een opbouw op een plat dak zorgt voor een toename van uw gebruiksoppervlak.
  • Op een dakterras. Wanneer u geen gebruik maakt van uw dakterras kunt u overwegen deze te bebouwen met een opbouw.
  • Op een garagedak. Heeft uw garage een plat dak en heeft u te weinig slaapkamers? Overweeg dan om een opbouw op uw garagedak te plaatsen.
  • Op een pannendak. Is uw zolder te laag, te donker of te klein? Plaats dan een complete opbouw op uw pannendak. Hierdoor verhoogt u de nok van uw woning en ontstaat er veel extra ruimte.

Een prefab dakopbouw

Veel dakopbouwen worden uitgevoerd in prefab Hout Skelet Bouw (HSB). Prefab houdt in dat alle onderdelen voor de dakopbouw vooraf worden gemaakt in de werkplaats. De onderdelen worden op de afgesproken dag naar de plaats van bestemming vervoerd en vervolgens in elkaar gezet. Prefab Hout Skelet Bouw heeft een aantal voordelen; de dakopbouw is binnen één dag wind- en waterdicht, wij zijn niet afhankelijk van weersomstandigheden en de overlast is minimaal.
Kortom; wilt u een opbouw en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Dakopbouw prefab Burg Bouw

 

DakOpbouw_005 DakOpbouw_003

DakOpbouw_006 DakOpbouw_002

DakOpbouw_004 DakOpbouw_007